Enviat per: Grup d'ètica CAMFiC | Mai 31, 2012

Quins compromisos té el bloc amb la camfic?

El nostre grup va fer una proposta a la camfic de les condicions que creiem que s’han de donar per a crear un bloc per part d’un grup de treball.  La proposta és aquesta:

1. La creació d’un bloc per part d’un grup de la camfic sols pot tenir sentit per ajudar a donar més visibilitat a la seva activitat i, especialment, producció de documents en format electrònic.

2. Mai podrà estar finançat externament ni suposar cap cost addicional per a la camfic (o aquest haurà de ser aprovat per la Junta)

3. El seu manteniment estarà a càrrec dels propis membres del grup.

4. En lloc destacat es visualitzarà el nom del grup i el logo de la camfic (a través del qual es podrà enllaçar amb la pàgina-e de la societat). No s’hi visualitzaran altres logos (excepte si el grup en té de propi).

5. No hi haurà publicitat oberta ni encoberta de cap tipus, ni s’hi podran posar continguts (o enllaços) sexistes, racistes ni que fomentin l’ús de procediments o tractaments sense evidència demostrada. Els continguts (i enllaços) respectaran la missió i valors de la camfic.

6. No es penjaran documents que ja són a la pàgina de la camfic, en tot cas s’enllaçaran per a donar-ne major publicitat.

7. En el mateix bloc hauran de constar els noms dels membres del grup (que se’n faran responsables del seu contingut), que manifestaran (i renovaran anualment) la seva declaració de conflictes d’interès.

8. Els escrits que es publiquin el bloc hauran d’anar signats com a “grup de… de la camfic” o amb el nom d’un dels membres del grup.

9. La Junta de la camfic haurà d’aprovar la creació del bloc, així com les seves condicions i, en el seu cas, podrà decidir el seu tancament.

El grup d’ètica de la camfic assumeix aquest compromís en tots els seus punts en el seu bloc des del seu inici públic el dia 19 de maig del 2012.


Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: